Om Automat Fyn A/S

Automat-fyn A/S har hovedkontor i Odense, men vore montører kører dagligt over hele fyn, og vi har næsten altid en montør i nærheden til at servicere jeres automater, hvis uheldet er ude.

Vi har igennem mange år leveret de bedste og nyeste spille- og morskabsautomater til værtshuse, barer, caféer, restauranter og bowlinghaller over hele Fyn.

Vi sætter os ind i din forretning og kender de fynske byer og folk godt nok til at finde en automat, der vil kunne underholde og aktivere dine gæster.

Derfor skifter vi også løbende automater, så du er sikker på altid at have det bedste af de nye modeller.

Gevinstgivende Automater · Morskabsautomater · Simulatorer · Photo Play · Musikbokse · Poolborde · Airhockey · Vippedyr, og hvad der ellers findes.

Vi rådgiver gerne med såvel valg af automattype som placering i netop din forretning. Mange gode forretninger over hele fyn vil kunne skrive under på, at vi tager vort arbejde seriøst.

Vi er en troværdig og pligtopfyldende samarbejdspartner i alle de spørgsmål, der kan opstå omkring automater. Først og fremmest sikrer vi, at du ikke gør noget ulovligt. Som medliem af Dansk Automat Brancheforening er vi altid på forkant med dansk lovgivning, og hjælper dig med at udfylde alle ansøgninger om tilladelser, sørger for registrering og attester, så alting er i orden.

Men vort arbejde slutter ikke, når tilladelser er givet og automaterne er opstillet.

Det koster jo penge at have en automat stående, som ikke virker - eller som man måske kan snyde. I sidste ende har vi jo det samme mål - nemlig at have tilfredse kunder og tjene penge.

Vi har derfor et fuldt udbygget serviceapparat, der sikrer din automat bliver hurtigt repareret, hvis der opstår fejl.

Som du kan se er der mange ting at tage hensyn til, inden du opstiller spilleautomater i din forretning.

Først og fremmest skal du vælge et respekteret og seriøst automatfirma - med mange års erfaring i hvordan spille- og morskabsautomater kan give penge.

Vi glæder os til at samarbejde med dig

 

Automat Fyn A/S | Tagtækkervej 1, 5230 Odense M - DK | Tlf.: 63150101